نام کتاب : درس هایی از سبک زندگی حضرت زهرا(س)
پدید آورنده : عباس رحيمي
شابک : 9786008449058
قیمت به ریال : 650000
نوبت چاپ : دوم
تاریخ انتشار : 1396/11/2
قطع کتاب : رقعی
زبان : فارسی
گروه سنی : بزرگسال
تیراژ : تاریخ اولین چاپ : 1395
نکته: برای کسب اطلاعات بیشتر از این محصول بر روی قسمت دانلود کلیک و بخشی هایی از این کتاب را بصورت pdf دریافت نماییید
مردم مسلمان هرچه از اسلام فاصله گرفتند بیشتر دچار انحراف شدند تا جایی که اسوه آنان فرهنگ کافران شد. مسلمانان مقلد غرب شدند و در لباس, خوراک خانه, آداب و رسوم اجتماعی و ... به تدریج از فرهنگ اسلامی فاصله گرفتند و فرهنگ غربی را ملاک قرار دادند.در صورتی که پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: لباس دشمنانم را نپوشید. غذای دشمنانم را نخورید. روش های دشمنانم را پیروی نکنید, اگر چنین کنید, شما هم مانند آنان, دشمنان من خواهید بود. امام خامنه ای درباره سبک زندگی در بیاناتشان آورده اند:« باطن فرهنگ غربی سبک زندگی شهوت آلود هویت زدا و ضد معنویت است یکی از خصوصیات فرهنگ غربی عادی سازی گناه است .گناه های جنسی را عادی سازی می کنند همچنین فروپاشی خانواده گسترش مشروبات الکلی و مواد مخدر. شرط رسیدن به تمدن اسلامی نوین در درجه اول این است که از تقلید غربی پرهیز شود. ما متاسفانه در طول سال های متمادی , یک چیزهایی را عادت کرده ایم تقلید کنیم.»
مولف در این نوشتار گوشه هایی از زندگی سراسر درس حضرت فاطمه علیها السلام را به تصویر کشیده و سبک زندگی آن حضرت را به نگارش درآورده است.
این کتاب در 4 فصل تنظیم شده است:
فصل اول زندگی مشترک
فصل دوم معنویت و عرفان در زندگی فاطمی
فصل سوم اجتماعی
فصل چهارم تفکر سیاسی
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
حضرت فاطمه علیها السلام درباره نیکی به پدر ومادر فرمود: خدا نیکی به پدر و مادر راواجب کرد تا از خشم او در امام بمانند و نیکی به انان را موجب افزایش عمر و سبب فزونی جمعیت و قدرت قرار داد.
عایشه می گوید: فردی را شبیه تر از فاطمه علیهاالسلام به رسول خدا صلی الله علیه و آله در گفتار و سخن ندیدم. هرگاه فاطمه علیها السلام نزد پیامبر صلی الله علیه و آله می رفت پیامبر صلی الله علیه و اله به او خوشامد می گفت و دست های او را می بوسید و او را د رجای خود می نشاند. هرگاه پیامبر صلی الله علیه و آله نزد فاطمه علیها السلام می رفت, فاطمه علیها السلام به طرف پدر می رفت و به او خوشامد می گفت و دست های او را می بوسید.
مادر پدر ( ام ابیها )
حضرت فاطمه علیها السلام در تمام مشکلات , یار و غمخوار پدر بود و همواره تلاش می کرد غم از چهره پدر پاک کند. او همانند مادر برای پیامبر صلی الله علیه و آله بود. از ین رو , پیامبر درباره او فرمود: ام ابیها; مادر پدر.
حضرت فاطمه علیها السلام مقید بود به تمام دستورهای اخلاقی و امر و نهی خداوند متعال عمل کند. مردم پیامبر صلی الله علیه و آله را مانند افراد دیگر صدا می زدند و ادب را در مخاطب قرار دادن او رعایت نمی کردند. از این رو آیه نازل شد: « لا تجعلوا دعاء الرسول بینکم کدعاء بعضکم بعضا»« رسول خدا را آن گونه که همدیگر را صدا می زنید, نخوانید!» حضرت فاطمه علیها السلام می گوید: پس از نزول این آیه ترسیدم که رسول خدا صلی الله علیه و آله را با لفظ «پدر» صدا بزنم. از آن به بعد من هم مانند بقیه مردم , پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را « رسول الله » صدا می زدم. پیامبر صلی الله علیه و اله به من فرمود: این آیه درباره تو و خانواده تو نسل تو نازل نشده است. تو از من هستی و من از تو.این آیه برای (ادب کردن) جفاکاران درشت خوی قریش ... نازل شده است. تو ای فاطمه! « قولی یا ابت فانها احیا للقلب و ارضی للرب; مرا «پدر» صدا بزن که بیشتر قلب مرا حیات می بخشد و خداوند را بیشتر خشنود می سازد.»
فرزندان باید احترام پدر و مادر را همواره حفظ کنند و با کلمات زیبا آنان را صدا بزنند: « و قل لهما قولا کریما»; و با آنان سخن شایسته بگو.
(کتاب درس هایی از سبک زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها / صفحه 144 و 146 )