انتشارات بهار دلها

نام کتاب : برگزیده کتاب یادگار آفتاب (پژوهشی در زندگانی امام مجتبی ع )
پدید آورنده : حجت الاسلام ابوالفضل هادي منش
شابک : 9-14-6987-600-978
قیمت به ریال : 250000
نوبت چاپ : اول
تاریخ انتشار : 1392/4/19
قطع کتاب : رقعی
زبان : فارسی
گروه سنی : بزرگسال
تیراژ :
تاریخ اولین چاپ :

 

نکته: برای کسب اطلاعات بیشتر از این محصول بر روی قسمت دانلود کلیک و بخشی هایی از این کتاب را بصورت pdf دریافت نماییید

نویسنده آقای ابوالفضل هادی منش از کتاب یادگار آفتاب که نگاشته خود اوست مطالبی را برگرفته و کتاب برگزیده یادگار آفتاب را نگاشته است . این کتاب را نشر بهار دلها منتشر ساخته و همراه با آزمون در انتهای کتاب است .مضمون کتاب پژوهشی است در زندگانی و سیره سبط اکبر پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله امام حسن مجتبی علیه السلام و مظلومیت آن امام همام را در تمام طول  زندگی و حتی پس از شهادت ایشان به تصویر می کشد .

این کتاب در شش فصل تنظیم شده است .

فصل اول بازلال کوثر از ولادت تا شهادت امام علی علیه السلام

فصل دوم ویژگی های امام مجتبی علیه السلام

فصل سوم فعالیت های امام مجتبی علیه السلام پیش از امامت

فصل چهارم بررسی رویداد صلح

فصل پنجم شرایط فرهنگی جامعه و تلاش های امام مجتبی علیه السلام

فصل ششم شهادت امام مجتبی علیه السلام

در بخشی از این کتاب می خوانیم :

از آنجا که دشمنان اهلبیت علیهم السلام همواره می کوشیدند تا چهره تابناک آنان را خدشه دار کنند برای شهوت پرست جلوه دادن چهره امام مجتبی علیه السلام تهمت های ناروایی را به ایشان نسبت می دادند. دشمنان او را فردی معرفی می کردند که نعوذبالله علاقه وافری به زن ها داشته و پیوسته ازدواج می کرد و طلاق می داد.موج این تهمت های نادرست از دوره خلافت منصور دوانیقی آغاز گردید .او یکی از سرسخت ترین دشمنان اهلبیت علیهم السلام بود و برای سرکوبی علویان و برای جلوگیری از پشتیبانی مردم از آنان و تحکیم حکومت استبدادی خود , از هیچ کوششی فرو گذار نمی کرد. او با پخش خبرهای جعلی درباره اهلبیت علیهم السلام و تشویق دیگران به پراکندن این گونه دروغ ها می کوشید تا چهره و جایگاه بلند اهلبیت علیهم السلام را خدشه دار سازد. او در سخنرانی خود خطاب به مردم خراسان , با بی شرمی تمام بیان کرد که امیر المومنین علیه السلام با انگیزه قدرت طلبی و زیاده طلبی دست به جنگهای مختلف می زد و تا اندازه ای افراط کرد که یارانش او را کشتند تا این که پسرش حسن روی کار آمد. او نیز پس از صلح با معاویه و بازگشت به مدینه به زن ها روی آورد و آنقدر ازدواج کرد و طلاق داد که در بستر خود مرد!

فراوانی اینگونه تحریف ها و تهمت های ناشایست از نویسندگانی که از دستگاه حکومتی و تبلیغات آن اثرپذیر بودند , بازتابی هولناک در تاریخ نویسی و سیره نگاری اهلبیت  علیهم السلام به جا گذاشت . نتیجه این شد که شمار همسران امام مجتبی علیه السلام را تا چهارصد تن نوشته اند .حتی برخی شمار آنان را دویست و پنجاه ویا سیصد نفر بیان کرده اند. برخی نیز شمار آنها را هفتاد زن و یکصد و شصت کنیز برشمرده اند. گویا ترین سند بر رد این مدعا این است که هیچ نام و نشانی نیز از این همسران ناشناس در دست نیست.و شمار فرزندان آن حضرت نیز از بیست نفر بیشتر نیست .

( برگزیده کتاب یادگار آفتاب / صفحه 18 و 19 )

 

www.baharnashr.ir