• سه شنبه 1402/12/29  

اطلاعات کتاب

کتب انتشارات بهاردلها

نـــوشـت افـــزار بـــهـارك

تازه های نشر

ندای فاطمیه - نگاهی به مظلومیت حضرت فاطمه(س)72
پدید آورنده : دکتر مهدي خداميان آراني
تعداد صفحات : 124
شابک : 9786008449829
قیمت به ریال : 450,000
نوبت چاپ : اول
تاریخ انتشار : 1396/10/10
قطع کتاب : رقعی
زبان : فارسی
گروه سنی : بزرگسال
تیراژ : 1000
تاریخ اولین چاپ : 96/10/10
خرید

نکته: برای کسب اطلاعات بیشتر از این محصول بر روی قسمت دانلود کلیک و بخشی هایی از این کتاب را بصورت pdf دریافت نماییید

فاطمیه نقل یک حادثه تاریخی نیست, بلکه مسیرحرکت امروز ماست.«فاطمیه» نقل یک حادثه تاریخی نیست, بلکه مسیر حرکت امروز ماست. «فاطمیه» اساس و جوهر مذهب ماست. باید فکر کنیم چرا مسلمانان بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله دچار آن انحراف بزرگ شدند؟ چرا آنان مظلومیت خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله را رقم زدند؟چرا آنان دچار غفلت شدند؟ امروز جامعه ما در چه غفلتی است؟ چرا از یاد امام زمان عج الله تعالی فرجه  الشریف غافل شده ایم؟ این کتاب به این سوالات به صورت مختصر پاسخ می دهد.

این کتاب در 11 فصل تنظیم شده است

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

فاطمه علیها السلام تا آخر نه تنها با ابوبکر بیعت نکرد, بلکه اینگونه نفرت خود را از ابوبکر( که ادعا می کرد خلیفه پیامبر است) نشان داد. اهل سنت به دو کتاب اهمیت بسیاری می دهند و احادیث آن را صحیح می دانند: «کتاب صحیح بخاری» و کتاب «صحیح مسلم», اعتبار هیچ کتابی در نزد آنان همچون اعتبار این دو کتاب نیست. اکنون می خواهم مطالبی را بیان کنمکه سه مقدمه دارد, (جالب است که همه این سه مقدمه, از این دو کتابی که ذکر کردم).

مقدمه اول: در کتاب صحیح بخاری این حدیث ذکر شده است: وقتی پیامبر به فاطمه علیها السلام خبر داد که به زودی از دنیا می رود, فاطمه علیها السلام گریه کرد, پیامبر به او گفت: « دخترم! آیا به این راضی نیستیکه تو سرور زنان اهل بهشت هستی!»

با توجه به این حدیث, معلوم می شود که اهل سنت باور دارند که فاطمه علیها السلام اهل بهشت است.

مقدمه دوم: در کتاب صحیح بخاری آمده است: وقتی فاطمه علیها السلام از ابوبکر ارث خود را طلب نمود, ابوبکر از پرداخت آن به فاطمه علیها السلام خودداری کرد. به همین دلیل فاطمه علیها السلام از ابوبکر خشمناک شدو دیگر فاطمه علیها السلام هرگز با ابوبکر سخن نگفت.

مقدمه سوم: در کتاب صحیح مسلم چنین می خوانیم:« هرکس بمیرد در حالیکه بر گردن او, بیعتی نباشد, به مرگ جاهلیت مرده است ». اهل سنت می گویند:« منظور از بیعت در اینجا, بیعت با «ولی امر» می باشد, یعنی کسانی که بعد از پیامبر به خلافت رسیدند, «ولی امر» بودند و مسلمانان باید با آنان بیعت می کردند. اگر کسی مثلا با ابوبکر بیعت نکند, با مرگ جاهلیت می میرد». اکنون این سه مقدمه آشکار شد, سوال اصلی خود را از اهل سنت می پرسم:

شما می گویید: ابوبکر, «ولی امر بود», از طرفی فاطمه علیها السلام از دست ابوبکر خشمناک بود و با او بیعت نکرد, به راستی اگر ابوبکر, خلیفه پیامبر بود, پس باید فاطمه علیها السلام به مرگ جاهلیت از دنیا رفته باشد!!

فاطمه علیها السلام تا آخر زندگی خود با ابوبکر بیعت نکرد در حالیکه شما می گویید: فاطمه علیها السلام سرور زنان بهشت است! چطور می شود یک نفر هم اهل بهشت باشد و هم به مرگ جاهلیت از دنیا رفته باشد؟ معلوم می شود که ابوبکر خلیفه پیامبر نیست. بیعت کردن با او گناه نیست, کسی که با او بیعت نکند, به مرگ جاهلیت نمی میرد.

(کتاب ندای فاطمیه / صفحه 75 و 76 )

بر

.

دیدگاه شما
نام و نام خانوادگی
 
پست الکترونیکی
 
کد امنیتی
لطفا عبارت را در کادر مربوطه وارد نمایید

نظر شما