دعاهای حضرت فاطمه علیها السلام عبارتند از:
دعای بعد از نماز ظهر
دعای بعد از نماز عصر
دعای بعد از نماز مغرب
دعای بعد از نماز عشاء
دعای بعد از نماز صبح
دعای حاجت
متن عربی ادعیه
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
«اسئلک الرِضا بعد القَضا» « خدایا! کاری کن تا به آنچه تو برایم تقدیر کرده ای, راضی باشم!» به راستی تقدیر چیست؟ خدا برای انسان ها, برنامه ریزی می کند, به این برنامه تقدیر می گویند. تقدیر همان سرنوشت هر انسان است که به آن قضا و قدر هم گفته می شود. یکی از یاران امام صادق علیه السلام درباره قضا و قدر از ایشان سوال کرد, امام به او فرمود: آیا می خواهی سرنوشت یا قضا و قدر را برایت در چند جمله بیان کنم؟ آری مولای من!
وقتی روز قیامت فرارسد و خدا مردم را برای حسابرسی جمع کند,از قضا و قدر یا سرنوشت آنها سوال نمی کند, بلکه از اعمال آنان سوال می کند. من باید در این جمله فکر کنم؟ منظور از این سخن چیست؟ خدا در روز قیامت هنگام حسابرسی از من سوال می کند:« چرا دروغ گفتی؟ چرا تهمت زدی؟ چرا به دیگران ظلم کردی؟». این سوالات درستی است, زیرا خدا از کارهایی سوال می کند که من انجام داده ام, اما خدا هرگز در روز قیامت به من نمی گوید« چرا مریض شدی؟ چرا عمر تو کوتاه بود؟ چرا در ایران به دنیا آمدی؟», زیرا اینها چیزهایی است که به سرنوشت ( قضا و قدر) برمی گردد.
اکنون فهمیدم که زندگی من دو محدوده جداگانه دارد: محدوده اول: محدوده عمل محدوده در این محدوده همه کردارها و رفتارهای من جای می گیرد(نماز خواندن, کمک به دیگران, روزه گرفتن, دروغ گفتن,غیبت کردن و...). دوم: محدوده قضا و قدر, در این محدوده سرنوشت من جای می گیرد ( مدت عمر من, بیماری و سلامتی من, بلاها, سختی ها و ...).
(کتاب دعای مادرم / صفحه 46 و 47)