• پنج شنبه 1403/9/1  

اطلاعات کتاب

کتب انتشارات بهاردلها

نـــوشـت افـــزار بـــهـارك

تازه های نشر

علی در کلام علی ع (معرفی حضرت از زبان خودش) حجت الاسلام قدرت الله ابراهيمي

علی در کلام علی ع (معرفی حضرت از زبان خودش)
پدید آورنده : حجت الاسلام قدرت الله ابراهيمي
تعداد صفحات : 88
شابک :
قیمت به ریال : 400,000
نوبت چاپ : اول
تاریخ انتشار : 1395/3/22
قطع کتاب : رقعی
زبان : فارسی
گروه سنی : بزرگسال
تیراژ : 5000
تاریخ اولین چاپ :
خرید

نکته: برای کسب اطلاعات بیشتر از این محصول بر روی قسمت دانلود کلیک و بخشی هایی از این کتاب را بصورت pdf دریافت نماییید

کتاب علی در کلام علی علیه السلام را انتشارات بهار دلها منتشر کرده است .نویسنده با استفاده از کلمات حضرت امیرالمومنین در نهج البلاغه و یا سایر کتب به معرفی شخصیت والای حضرت پرداخته است .

موهبت الهی اسلام به عنوان تنها دین مطلوب خداوند پدیده شگرفی بود که نقش سازنده ای در زندگی انسان داشته است . واکنش ها, تعامل ها و تقابل ها با آن مسیر پرفراز و نشیبی را رقم زد .این ودیعه الهی به حضرت رسول صلی الله علیه وآله سپرده شد. ایشان برای رهایی امت خود از گمراهی محرم اسراری را پرورده بود که همدم نجواها و اسرار و پاره تنش بود. چنانچه حضرت رسول صلی الله علیه وآله این حقیقت را در حدیث ثقلین رقم زده که : " علی مع القرآن و القرآن مع علی لن یفترقا حتی یردا علی الحوض ". فلسفه ایراد چنین تفاخرات و مباهات را امیرالمومنین علیه السلام در جای جای نهج البلاغه و کتب دینی و به صورت مبسوط در توصیه های خود به مالک اشتر بیان داشته است . باید توجه داشت که بین تعریف و تمجید از خود و معرفی کردن و شناساندن خود فرق است, اولی مذموم است چون قرآن می فرماید : " خود را نستایید." ولی معرفی شخصیت خود برای آشنایی طرف مقابل جهت شناخت قابلیت هاو تخصص و توانمندی مذموم نیست, بلکه به آن سفارش شده است مانند کاری که حضرت یوسف علیه السلام و پیامبران دیگر انجام داده اند و منافاتی با زهد و تقوا ندارد.

برخی از عناوین عبارتند از :

عدالت امام علی علیه السلام

مظلومیت امام علی علیه السلام

جایگاه امام علی علیه السلام نزد رسول خدا (ص)

راه بهشت

یاران بی وفا

در بخشی از این کتاب می خوانیم :

امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود : همه یاران پیامبرصلی الله علیه وآله اینگونه نبودند که از او بپرسند و درخواست فهم و دانش کنند ; بلکه دوست داشتند که عربی بادیه نشین یا غریبه ای بیاید و از آن حضرت پرسش کند و آنان بشنوند اما من هیچ پرسشی از فکرم نمی گذشت مگر آنکه از آن حضرت می پرسیدم و آن را به حافظه می سپردم. امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود: من شب و روز نزد پیامبر خدا می رفتم , اگر سوالی داشتم پاسخ می داد و اگر ساکت می ماندم, او آغاز به سخن می کرد و هر آیه ای که بر او نازل شد قرائتش کردم و تفسیر و تاویلش را دانستم . دعا کرد که هیچ یک از آموخته هایش را در حلال و حرام و امر و نهی و طاعت و معصیت فراموش نکنم و نکردم. او دستش را بر سینه ام نهاد و فرمود : خدایا قلبش را از علم و فهم و حکمت و نور آکنده ساز .سپس به من فرمود: پروردگار به من خبر داد که دعایم را در حق تو اجابت کرد.

( کتاب علی در کلام علی علیه السلام / صفحه 27 )

دیدگاه شما
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیکی
کد امنیتی
لطفا عبارت را در کادر مربوطه وارد نمایید

نظر شما