عباس رحيمي
وي تحصيلات مقدماتي و بخشي از سطح را در محضر حجج اسلام ايزدي و منصور گذرانيد و سپس به شهر نجف اشرف رهسپار شد و سطح عالي، تفسير و فلسفه را در محضر حضرات آيات علي مشکيني، صادق، شهيد اسدالله کاظمي، کاظم تبريزي و عباس قوچاني آموخت. سپس به مدت پنج سال در درس خارج فقه حضرات آيات امام خميني(ره)، سيد ابوالقاسم خويي و سيد ابوالقاسم شاهرودي شرکت کرد. در سال 1351 رهسپار قم گشت تا در درس خارج فقه حضرات آيات گلپايگاني، هاشم آملي، مکارم شيرازي و وحيد خراساني شرکت کرد. ايشان ضمن تدريس در حوزه علميه در سالهاي 1368 تا 1374 در دانشگاه آزاد اسلامي واحد استهبان تدريس نموده است.
وي همزمان با تحصيل به تبليغ و فعاليتهاي سياسي روي آورد و در زمينه توزيع نوارها، اعلاميههاي امام و ايجاد تشکلهاي جوانان تلاش نمود و يکبار نيز توسط شهرباني قم دستگير شد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي از سوي ستاد تبليغات شوراي انقلاب به سيستان و بلوچستان رفت و در سراوان به تبليغ انقلاب، تأسيس کتابخانه، اقامه نماز جماعت شيعيان، ارتباط با روحانيت اهل سنت و مبارزه عليه گروهکها پرداخت. در نخستين همهپرسي جمهوري اسلامي به بافق کرمان رفت و به تبليغ مشغول شد.
در سال 1359 امامت جمعه شهر دشتستان بوشهر را برعهده گرفت و در دوره دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي به نمايندگي مردم آنجا برگزيده شد. جمعآوري کمکهاي مردمي براي جبههها، حضور در جبهه، احداث مصلاي نماز جمعه برازجان و تأسيس سازمان تبليغات اسلامي از جمله فعاليتهاي ايشان در اين دوره است.
در سال 1367 به امامت جمعه شهر استهبان استان فارس منصوب شد. همچنين از سال 1375 تا قبل از اين تاريخ امامت جمعه شهر مبارکه را برعهده داشت و خدماتي همچون ساخت مصلاي مبارکه، احداث مجتمع فرهنگي الزهرا(س) و تشکيل کلاسهاي تفسير و نهجالبلاغه را انجام دادهاند.
از ويژگيهاي بارز وي اينست که در سال 1380 ايشان بهعنوان امام جمعه نمونه کشور معرفي شد و تا بحال کتابهايي مانند درسهاي خوشبختي براي زوجهاي جوان، در محضر اميرالمؤمنين(ع)، بازار سالم، گفتگو، دين و سياست، ولايت فقيه و... به رشته تحرير درآورده است.
در پايان لازم به ذکر است که ايشان از سوي تمام مراجع تقليد گذشته و حال مانند مرحوم امام خميني(ره)، آيات عظام اراکي، گلپايگاني، فاضل لنکراني، مکارم شيرازي، مقام معظم رهبري و... داراي نمايندگي و اجازه اموري که بر حاکم شرع مربوط ميشود، هستند.